Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Csapó egy

2014. augusztus 29. - Ganf

Itt van az ősz itt van újra és vele kezdetét veszi az amerikai foci szezon!!!!! Április óta tartó nyomorrúságos sport állapotomból végre megszabadulok és kéjes élvezettel nézek elébe az elkövetkező hónapoknak!!!! :D

454306182.jpg

Először is bocsi mindenkitől a hosszú szünet miatt, kicsit kipukkasztott a foci vb. Hál' istennek semmi olyan sport esemény nem volt ami úgy megmozgatott volna. Tudom volt vízipóló-, kajak-kenu-, atlétikai- és úszó-Eb is, de most komolyan ezekben a sportágakban maguk a sportolók sem veszik véresen komolyan az Eb-t (talán csak a pólósok)! Eme kijelentésemet a friss Eb-győztes Verrasztó Dávid nyilatkozata is alá támasztja:

"...Magyarországon egy Eb-arany szart sem ér."

A lelkesedésem oka nem az hogy vége van az idei nyárnak nevezett valaminek, hanem hogy ma hajnalban elindult az amerikai foci (focsi) szezon. Igaz hogy még nem a nagyok (NFL) csaptak a húrok közé, hanem a "kicsik" (NCAA), de a lényegen nem változtat, mától végre tétre menő focsi meccseket lehet nézni a neten (TV-ben)!!!

SEC-Nation-brady-bunch-614x614.jpg

A ma hajnali rajt nem is lehetett volna faszább. bemutatkozott az új SEC Nation beharangozó műsor, és nyitásnak egy ütős, meglepően záruló meccset kaptunk, a South Carolina-Texas A&M konferencia derbit! 

ncaa.jpg

Ma is folytatódik a egyetemi focsi program, hogy aztán holnap kiteljesedjen a hétvége és elkezdődik a hosszú menetelés az NCAA történetének első amifocis rájátszásába. Az új formátum igazságosabb lesz mint a régi (BCS), és sokkal érdekesebb lesz így a szezon.

Aki kíváncsi kikből lesznek a jövő menői azok ide és ide kattintva követhetik nyomon őket :D

És ilyenek láthatnak!!!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr906648229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása