Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Pintér eltolódott a francba

2014. szeptember 18. - Ganf

Megtörtént az amire én már anno tippeltem, kirúgták Pinyőt! A döntés érthető és logikus. A gond csak az, hogy nem őt kellett volna kinevezni, mivel QRVÁRA nem volt alkalmas rá!!!!!!!!!!!!

0_5.jpg

Ezúton szeretnék gratulálni a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, bemutatta, hogyan kell elbaszni egy esélyt, hogyan kell kidobni egy zsák pénzt és hogyan kell kinevezni egy inkompetens faszt egy fontos pozícióba! Nem is lenne magyar sport szövetség ha nem ezt tette volna!

Én már az északírek elleni meccs előtt vártam a váltást (főként egészségügyi okok miatt), sajnos kicsit késett ezzel a döntéssel az MLSZ, ha engem követnek meglenne a három pont! :D Kérdésem csupán annyi, hogy azok a "szakemberek" akik kinevezték Pintér Attila ex-szövetségi kapitányt: 1) mikor húznak el a vérbe, 2) miért rájuk bízzák a következő kapitány kinevezését is?

Dardai_Pal2_sportmenu.jpg

Jön most három meccsre Dárdai Pál akit csíptem mint játékos, és csípek mint ember. Sajnos szegény Pali olyan helyzetben vállal szerepet amiből nem hiszem hogy jól fog kijönni (tuti bukó románoktól, necces finn meccs), így nehezen tudom elképzelni hogy a későbbiekben szerepet vállalna majd a hazai fociban (én a elyében maradnék Berlinben, ott tudják mi a foci)! Dárdai után pedig jöhet a következő áldozat. Ígérgetés megint van (ld tavaly Bert van Marwijk), de hogy mi lesz ebből, Isten (Csányi, Orbán) tudja csak!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr486709137

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.09.19. 17:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása