Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Visszatérés

2015. október 05. - Ganf

Egy év szünet után eljött az idő újra kiírni magamból a dolgokat. Az elmúlt 365 nap (plusz az apró) sok változást hozott, aminek küszümhetőne megújult erővel, jobb megvilágításból ráláthatok a sportra (főleg a hazaira). Nos akkor essünk is neki.

Először is szeretznék gratulálni Németh Krisztiánnak, aki kb. 6 hónap alatt belopta magát az amerikai labdarúgó szurkolók szívébe, és nem mellékesen végre úgy focizik ahogy azt a hazai futball szakértő közönség elvárta tőle. Ehhez Némónak nem kellett mást tennie, mint elhagynia Európát, és átigazolni az utóbbi évek egyik legjobban fejlődő ligájába, a Major League Soccerbe.

Hogy mit hoz ki az emberből a megfelelő környezet, nos íme itt van erre egy ekvalens példa:

 

 

Ha már a legutolsó írásom Pintér Atila leváltásról szólt, akkor stílusosan illik a nagy Come Back-ben is írni valamit Pinyőről. Nos az ŐŐŐŐŐ-zés mestere újra munkába állna kis hazán fociájban, az más kérdés, hogy ezt sokan nem szeretnék. Erre bizonyíték, hogy az idei szezonban kritikán alul teljesítő bajnoki címvédő Videoton futbalistái közölték Garancsi István elnök úrral, hogy ők bizony nem kérnek a bukott szövkapból.

Gratulálok a székesfehérvári labdarágóknak, van tartásotok, és vér a kis pucátokban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr447893892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása