Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

IET LATVIJAAAA!!!!!!

Egy meccs mind felett, egy meccs a kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen!!!!

2015. október 13. - Ganf

Egy meccs választ el minket attól, hogy 1972 (!!!!!!) után ott legyünk a foci Eb!!! Ki az isten gondolta volna ezt amikor tavaly még így álltunk?

1_1.jpg

A magyar csapat letudta két utolsó Eb-selejtezőjét. Az eredmény felemásra sikeredett. Itthon 60 percig szenvedtünk Feröer szigetek ellen, majd ahogy a mesében szokott, jött a szegény legény és előbb visszahozta a reményt, majd pedig megmentette a királyságot/királylányt.... stb.

2_2.jpg

A 10 millió futballedző országa megőrült és elkezdődött a szokásos magyaros foci matek. Ha vasárnap mi így, és a románok úgy, akkor a többiek meg..... Nos eljött az uccsó meccs, és mi egy gólzáporos meccsen kikaptunk a görögöktől, így az aznapi számháború értelmét vesztette - plusz a románok sem feküdtek le a szigetlakóknak, pedig a jó szomszédi viszony miatt igazán megtehették volna :D

Ezek után kezdődött az emelt szintű, több ismeretlenes matek érettségi első része. Ha az ukránok lenyomják a már továbbjutott hispánokat, akkor aranylábú fiainkra újabb két meccs, és várhatóan kiesés vár. Del Bosque mester borzolta is az idegeinket, hisz olyan kezdőt küldött ki a gyepre akiknek a legtöbbjét csak Farkas Norbert ismer, igaz ő még az ükapjukat is :P

Szerencsére nem ütött be a ménkű, és Fabregasék nyertek, meghosszabbítva ezzel reményeinket. Bár azt el kell mondani, hogy nem a cselszkisen múlott a dolog, mivel a 100. válogatottságát ünneplő középpályás kihagyott egy tizit.

Így jutottunk el az egyenlet második részéhez, azaz a selejtezők utolsó napjához. A komoly szurkolók tudják már, hogy szemeinket 20:45-től az A-csoportra kell szegezni. A ma esti három meccsből 2 lesz igazán fontos, míg a harmadik igazi unikum lesz csak csupán.

Kezdjük a szaámunkra fajsúlytalannal. A tavalyi vb-n bronzérmes hollandok a túlélésért épnek pályára a már franci jeggyel rendelkező csehek ellen. Ha Van Persie-ék nyernek akkor lesz esélyük.... A PÓTSELEJTEZŐT JELENTŐ CSOPORT HARMADIK HELYRE!!!! Ezt hagyom eméssze meg mindenki. 2014 vb-siker, 2015 kaparás az Eb-ért. Nem semmi zuhanás.

A fapacsusoknak akkor jöhet össze ez, ah a törökök otthon kikapnak a.... BIZTOS EB RÉSZTVEVŐ IZLANDTÓL!!!!!! Ezt is meg kell emészteni (egy remek cikk arról hogyan jutottak el idáig az északiak). Ez szerintem nem fog bekövetkezni, így Hollandiától búcsút is vehetünk!

Sajnos a török siker a magyar matekban sem jön jól, de mivel az egyenlet két ismeretlenes így még nincs minden elveszve. Hisz ahhoz, hogy Arda Turanék beelőzzenek minket a legjobb harmadikok sorában az kell, hogy Kazahsztán legyőzze Rigában a letteket. Tudom elég komplikált a dolog, de sajnos ez van.(Ha nem tosszuk el 4 pontot a román-észak-ír meccs kombóban, akkor már rég meglennének a francia jegyeink.)

5.png

Így ma estére marad nekünk a HAJRÁÁÁ LETTORSZÁÁÁÁG!!!! IET LATVIJAAAA!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr627964310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása