Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Brusztoltak

2014. július 01. - Ganf

Deschamp húzott egy Van Gaalt, és Nigéria mehetett haza. Németek küzdelemből jelesre vizsgáztak, más kérdés, hogy a játékuk szar.

fra.jpg

A mérkőzés előtt mindenki, köztük magam is, könnyed gall sikert tippeltem. Nem úgy nézett ki, hogy az atom focit játszó franciákat Nigéria meg tudja izzasztani. Az afrikai csapat a csoportból való továbbjutás utáni időt edzés helyett azzal töltötte, hogy utánozva ghánai haverjaikat, kizsarolja prémiumukat a szövetség vezetőitől. Ezekkel az előjelekkel nem igen lehetett sokra számítani a frankok ellen. Sok játékot nem nagyon kaptunk a Szuper Sasoktól, de szerencséjük volt, hisz Franciaország megkönnyítette helyzetüket. Benzemáék csak keresték önmagukat, és az eddig  rájuk jellemző szép, rövid passzos, kreatív játékukat. Elől Benzema-Giroud páros nem működött, és a középpályán sem volt meg az átütőerő.

gri.jpg

Egy óra után Didier Deschamp lekapta a töketlen arsenalost és bedobta a gyorsabb, jobban passzoló Griezmannt. Ez a húzás faszán bejött. A gallok el kezdtek játszani, és csak idő kérdése volt mikor szerzik meg a vezetést. Benzema és Cabaye is baromi közel volt már, de a sikerhez szükséges volt az ellenfél kapusára. Egy mezei szögletnél Enyeama kifutott lekvárért és Pogba az üres kapuba fejelt. ez annyira hazavágta a zöld mezeseket, hogy a hátralévő időben csak toszták a rezet a pályán. a meccs végén még nagyobb lett a bánatuk, mivel Yobo 101. és uccsó válogatott meccsén összehozott egy öngólt, beállítva a 2-0-át. Remélhetőleg a franciák fognak ennél jobban is játszani.

Valaki értesse már meg a német szövkappal, hogy négy(!) középhátvéddel felállni faszság!!!!!!!!! Joachim Löw Algéria ellen is folytatta foci reformját, továbbra is szélső hátvédek nélkül játszatja csapatát, miközben Guardiola-stílusát próbálja lemásolna. Van egy rossz hírem, Pep szereti a mozgékony, labda biztos szélső védőket, akik felfutva támogatják a támadást! Löw ezeket a játékosok nagyját a kispadon tartogatja, illetve egyet a középpályán játszat. Csoda hogy a német válogatott játéka statikus, unalmas, és impotens.

ozil.jpg

 

Algéria ezt jól tudta, és szépen rájátszott. Átadta a területet Mülleréknek, majd labdaszerzés után lekontrázták őket. Németországnak nagy szerencséje volt, hogy nem kapott gólokat az első félidőben. A második játékrészben felborult a pálya, de a németeknek nem sikerült gólt lőniük. Az eredmény hosszabbítás!!!! Ekkorra Algéria teljesen elkészült az erejével, amit Németország két góllal büntetett. Algériának még egy gyors szépítés összejött, de a csoda elmaradt. 2-1-re nyertek a robotok. Gallok ellen ez marha kevésnek ígérkezik.

Ma lezárul a kieséses kör első fordulója. Utolsónak megküzd egymással a fiatal, de mentálisan baromi erős Belgium és roppant gyengusz USA, illetve Leo Messi az Alpok Messijével. Belgium-USA találkozó klasszikus tizenegyes párbajt hozó meccsnek ígérkezik, nem érzem egyik csapatban sem azt az átütő erőt ami ahhoz kellene hogy lenyomják a másikat.

A Messi vs svejci Messi meccs már más tészta. Svájc bebizonyította hogy a középszerű csapatok ellen megy nekik, de az argentinok vannak olyan erősek (ha nem erősebbek) mint a franciák, plusz van egy zsenijük is ami nem túl jó előjel Ottmar Hitzfeldékenk.

Tippek:

argswi.jpg

2-0

belus.jpg

1-1

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr666460803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása