Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Végre foci

2014. július 02. - Ganf

Argentina egyszerűen kiszenvedte a győzelmet, majd jött a belga-amics meccs és megmentette a vb-t. Faszán zárult a nyolcaddöntős kör.

bel1.jpg

A csoport meccseken mutatott játékokat látva sima mérkőzésnek vártam az Argentína-Svájc találkozót. Sajnos ez a két együttes is benyelte azt a vírust, ami a megmaradt 16 csapat legtöbbje is szenvedett, ez pedig a fos foci. Argentína újra csak egyetlen veszélyes játékossal, Leo Messivel lépett pályára. A többiek csupán kitöltötték a pályán a teret. Higuain, Di Maria, Lavezzi, majd a helyére beálló Palacios minimális segítséget tudott nyújtani csékájuknak. Tény a másik oldal sem a pengés megoldásokat erőltette. A helvétek minimális energiát fektettek a támadásokra, és folyamatosan játék tördelésén és az egyedüli argentin veszély forrás, Messi megállításán szorgoskodtak, sikeresen. Ezek után elkerülhetetlen volt a hosszabbítás.

arg.jpg

Ekkor más kicsit kinyíltak a svejciek, sőt volt olyan időszak amikor nyugisan passzolgatva eldugták a lasztit, mivel a 'gauchok' érthetetlen okokból leálltak a támadásokkal. ennek végül az lett az eredménye, hogy ilyen kalandozás után Messiék lekontrázták a bankárokat, és Messi passzából Di Maria betalált. az uccsó percben Dzsemali ajtó-ablak helyzetben a kapufára fejelt egy Shaqiri beadást, a lécről kipattanó pedig szintén Dzsemalit érintve mellé ment. A legvégén a svájci kapus is beszállt a támadásokba, üresen hagyva kapuját, amit egy alkalommal Di Maria messziről megcélzott, de kísérlete mellément, így maradt az 1-0. Egyre jobban tartok mi lesz így a negyeddöntőkben :/

bel2.jpg

Hál' istennek még nem volt vége a meccseknek, és onnan jött a manna ahonnan nem várta az ember. a belgák miután nulla játékkal nyerték három csoport meccsüket, olyat mutattak, hogy csak na! Támadtak mint az eszelős, nyomultak szélen, középen lőttek-fejeltek, ahogy kell. Szerencsére az amik partnerek voltak ebben a játékban, és volt egy kapusuk aki 90 percig fogott mindent. Tim Howard a mennybe ment tegnap este, de minimum hősként fogják ünnepelni őt szülőhazájában!

Aztán jött a hosszabbítás és két gyors belga gól. De Wilmots mester csapata nem örülhetett sokéig, hisz Green révén az amerikaiak gyorsan szépítettek, és újra nyitottá tették a meccset. De ennél több nem volt bennük, így Belgium 2-1-re nyert és játszhatnak Messiékkel. Ezt a meccset látva nem várok unalmas találkozót ettől a párostól!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr226465045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása