Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

All in!!!!

2014. július 03. - Ganf

Itt a legjobb nyolc, vasárnapra kiderül kik mennek az érmekért. Fuck yeaaaaah!!!!!! :))))))))))

16.JPG

Négy olyan meccset kapunk a hétvégére, amire nyugodtan csettinthetünk. mindenki megkapja azt amit szeret. Lehet szurkolni kis meglepiknek (Costa Rica!!!), élvezhetünk régi klasszikus párosítást, él lesz két olyan meccs ahol roppant nagy sztárok bukhatnak kurva nagyot!

frager.jpg

Kezdésnek, péntek du 6-kor egy klasszikus rivalizálást kapunk. Comcédok néznek farkas szemet, akik pályán, és azon kívül is állandóan versenyeznek egymással. Frankhon kontra Germánia!! Nem kell bemutatni egyik csapatot sem, klasszisokkal lesz tele mind két tizenegy. Mindkét gárda komolyan megküzdött a továbbjutásért, Mülleréknek Algéria okozott komoly gondot, míg Benzemáék Nigéria ellen izzadtak meg a vártnál jobban. Nagyon kis dolgok dönthetnek a két banda közt. Hiába ismerem Gary Lineker mondását, és a németek harciasságát, nem győzött meg a Nationalelf játéka. Szoros 2-1-es francia győzelm lesz, amivel a gallok megbosszulhatják 82-t!

bracol.jpg

Az európai után dél amerikai szomszédvárak csapnak össze. A házi gazda brazilok a torna legszebben focizó csapatán, és egy új szupersztárján keresztül próbál közelebb osonni a kupához. Scolari mester csapata baromi rosszul játszott Chile ellen, aminek kis híján kiesés lett a vége. Neymar és társai küszködnek, sőt a brazilok 10-e mind fizikailag, mind szellemileg teljesen kimerült. Kolumbia elképesztő formában, és eredményesen nyomja a vb-n, a keret roppant erős, és van egy 22 éves lurkó a csapatban, James (Hamesz) Rodriguez aki szárnyal. Szeretem a brazilokat, nem szokásom ellenük tippelni, de azt hiszem befejeződik nekik a torna. Kolumbia 2-1-re behúzza a meccset!

argbel.jpg

Szombaton is nagyon fincsi lesz a program. 6-tól Messi és hű csatlósai a vb 'ifi' csapatával, Belgiummal játszik. Jó kis meccsre számíthatunk! Argentína (akiket bajnoki címre tippeltem) nehezen törte fel a svejci bunkert, ami kihozta azt, hogy a gauchok nagyon függenek a 10-üktől. Mákjukra a belgák nem tudnak csak védekezni. Hazardék szeretnek, és tudnak támadni, amit az amcsik ellen meg is mutattak. A fiatal belgáknak ez lesz a vesztük, hisz Messinek és haverjainak lesz terük alkotni, ami soha sem jelent jót az ellenfélnek. Argentína 3-1-re győz.

nedcrc.jpg

Utolsó nyolcaddöntő meccs igazi csemege lesz. A vb meglepetés csapata, mindenki liblingje, a roppant masszív Costa Rica küzd meg kiszámíthatatlan játékot produkáló Hollandiával játszik. A kicsi Tikóknak, akik igazi kedvencei lettek a semleges fanoknak (ld. jómagam), a csoport kör után komolyan oda kellett tenniük magukat a görögök ellen. Ha nincs kapusuk, Kaylor Navas, akkor most nem róluk szólna a mese, hanem a hellénekről. Ellenfelük, a hollandok űber hajrával tudták csak lenyomni Mexikót. Van Gaal remek cseréjének, és a mexikói szövkap elbaszott taktikai húzásának köszönhetően, Sneijderék megfordították az elveszettnek tűnt meccset. Ha szombaton sem kapják össze magukat, Costa Rica újabb komoly akadályt jelenthet a narancs mezeseknek. Hiába a komoly foci történeti különbség, most nem érzem egyik csapatban sem hogy jobb lenne (jelenlegi játékban, formában) a másiknál, de Hollandiának van egy Robbenje, aki a vb-n faszán pörög, ami arra elég lesz, hogy a hollandok eggyel, 3-2-re nyerjenek!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr456471319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása