Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Felesleges-meccs

2014. július 12. - Ganf

Még két meccs és véget ér a 2014-es foci vb. A két mérkőzésből az egyikre az egész világ kíváncsi lesz, míg a másikra (ami ma este lesz) nem igazán. Engem sem mozgat meg túlzottan a dolog, de pár sort azért ide biggyesztek róla :P

vang.jpg

Louis Van Gaalhoz hasonlóan magam sem értettem miért kell erőltetni a futballban (vagy más csapat sportágakban) a bronz mérkőzést. Két olyan együttest citálnak a nézők elé, akik elbuktak a nagy esély kapujában és inkább mennének már haza a családjukhoz pihenni. Hagyni kéne őket a francban, szépen csendben ellépni, e helyett még rájuk erőltetünk egy felesleges 90 percet. Érdekes módon a foci Eb-n nincs bronz meccs. Elődöntők után a két vesztes húz haza, és automatikusan megkapják az igen megtisztelő bronzérmet. Ezt kéne tenni minden egyes csapatsport világversenyén!!!

De a FIFA és a többi szervezet leszarja hogy milyen negatív érzéseket vált ki a sportolókból a felesleges összecsapás. Legutóbb 2010-ben szerencsénkre két olyan csapat került ebbe a szituba akikben maradt még tűz és motiváció. Íme pár képsor a qrva jó Németország-Uruguay meccsről.

braned.jpg

Idei felhozatal katasztrofálisnak ígérkezik. Egyik oldalt a hollandok, akik túl teljesítették a tőlük elvártakat, és a legkegyetlenebb módon, tizikkel bukták el a döntő lehetőségét. Másik oldalt pedig a brazilok, akik... Aki nem él egy barlangban az tudja, hogy velük mi történt. Ezek után tippelni bazi nehéz, de megpróbálom a dolgot. Érdekes lesz látni melyik csapat tudja mentálisan odatenni magát.

Tipp:

Brazília-Hollandia 0-1

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr616503179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása