Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Ez 6ékony volt

2014. július 23. - Ganf

Második napjához érkezett a hazai U19-es foci Eb, és ezzel javítási lehetőséghez jutott a magyar válogatott. Ellenfél a végső győzelemre is esélyes portugál csapat volt. A srácaink azonban szartak erre és simán elvéreztek.

824.jpeg

Mostanában rájár a rúd a hazai labdarúgó utánpótlásra. Szombaton simán leseggeltünk az osztrákok ellen, hétfőn pedig kijött a hazai akadémiák helyzettét kielemző tanulmány, ami nem fest valami pozitív képet focink jövőjéről. Ilyen előjelek után jól jött volna némi pozitív történés, amire kedd esti magyar-portugál tökéletes lett volna.

A meccs előtt Mészöly Gézu szövkap nehéz de nyerhető találkozót várt, míg a másik oldalon Helio Sousa komoly csatára számított. Számomra talány Senor Helio hogy bírta fapofával elmondani ezt az elemzést a magyar csapatról. Portugália szempontjából a meccs minden volt csak kemény nem. Ami mi csapatunkat illeti, ifjú titánjaink újra glory hole üzemmódban tolták, szoptak két pofára.

Jó házigazdaként megajándékoztuk az ellenfelet hat góllal! A féltucatból egy tizi volt, a többi ötöt 10 méter vagy annál közelebbről szerezték a luzitánok (Silva egymaga négyet vágott)! Miközben tartott a szopórollerünk, a fiaink nyugodtan szemlélték, hogy milyen szépen elfociznak a portugál srácok, védőink még előzékenyen segítették is őket. Az osztrák-meccshez hasonlóan szépíteni sikerült, de több nem volt a fiúkban. .

Megnyugtató volt látni, hogy hiába esett az eső a friszkó stabilan állt a srácainkon. Ha már focizni nem tudnak, legalább a tükör előtt JÓL TELJESÍTENEK!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr376535973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása