Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Hamesz a megmentő!!!!!!!!

2014. június 29. - Ganf

Brazília és Kolumbia a nyolc között! A hazai mákkal, a kolumbiaiak simán hozták a meccsüket. Uruguay a helyére került, míg Chile bánhatja az elszalasztott esélyt.

neysco.jpg

Feljelentést szeretnék tenni! Tegnap erőszakot követtek el, még hozzá sok millió néző szeme láttára! A brazil válogatott megerőszakolta a focit, és ezzel kiábrándította szurkolóit! Megtörtént az amire senki nem gondolt, a Salecao több mint egy órán keresztül nem csinált semmit, ölte a játékot, és tizenegyesekre játszott! Szégyen és gyalázat! Pedig milyen szép is a brazil foci filozófia:

Nos ebből ha kaptunk 30 percet akkor sokat mondok. A Brazília-Chile meccsen azt éreztem a második félidőtől, hogy a csapatok a szalon remire játszanak. Mintha nem szóltak volna nekik, hogy 'srácok itt ma valaki ki fog esni!!!'. Aki eddig nem szerette a focit, az 1-1-el zárult, majd tizikkel eldöntött meccset látva nem most fogja a szívébe zárni. Nagy csalódás volt látni, hogy a szép játékáról híres brazil tizenegy nem akar/tud focizni. A másik oldal is megéri a pénzét, hisz Chile nem tudta átlépni árnyékát és kiejteni ezt a szánalmas bagázst. Most lehet mondani, hogy ott volt az uccsó perces kapufájuk, de addig nem csináltak semmit így megérdemelték, hogy kiestek! Őszintén szólva tegnap mindkét csapatot haza kellett volna zavarni a pitsába!

James-Rodriguez2.jpg

Hál' istennek a szombati nap másik mérkőzése visszahozta a lelkesedésem. Kolumbia mesteri játékkal, szép gólokkal 2-0-ra kiejtette a fogatlan Uruguayt. Az ururknál kiütközött, hogy nem volt Suarez, és hiány van irányító játékosból, aki ki tudja szolgálni Cavanit vagy Forlant. A PSG 63 millió eurós csatára folyton a középpályán ténfergett, küzdött, hogy labdához jusson, ami felőrölte. Kolumbiának nem volt ilyen baja, sőt megajándékozták a foci világát egy szupersztárral, James (Hamesznek ejteni :P) Rodriguezzel. A Monaco játékosa eddig is igen faszán játszott, de tegnap megmutatta, hogy több is van benne. Bele gondolni is durva, ha Falcao nem lenne sérült, milyen csapat lenne a kolumbiai. Így is baromi jók ám, amit a következő körben Brazília ellen megmutathatnak! Nem lepődnék meg ha kivernék Neymarékat.

A Copa America kiadás után ma Európa kontra Közép Amerika összecsapások lesznek. Megnézhetjük mire lesz képes a vb meglepetés csapata, Costa Rica a számomra érthetetlen okokból továbbjutott görögök ellen. Délután az ellentámadás mesterei, Hollandia meccsel Mexikóval.

nedmex.jpg

Az első meccs izginek ígérkezik. Két jó kontrázó csapat feszül egymásnak. A találkozó azért is lesz érdekes, mert látva a sorsolást mind a mexikóiak, mind a hollandok óriási esélyesként léphetnek majd pályára majd negyeddöntőben (ellenfél a Ticok-Hellének győztese). Van Gaal csapat nyert szépen, csúnyán, és helyzetek nélkül is, ergo tökmindegy milyen lesz a játék képe Van Persiék ott lesznek a legjobb nyolcban. Tipp: 2-1

cosgre.jpg

Az esti mérkőzés igazi kakukktojásnak ígérkezik (és jó altatónak). A Ticok (Costa Rica) két meccsen jól játszottak, míg az uccsón leeresztettek kicsit. Görögország a csoport meccsek alatt nem csinált szinte semmit, majd kicsit megrázta magát, rúgott két gólt (a második tizi kicsit vitatott), és itt vannak. Attól félek, hogy Costa Rica felállt védelem ellen nem lesz annyira hatékony, míg a hellének újra hozzák az impotens formájukat. Nehéz a tipp, mivel ebben a meccsben benne van a büntető párbaj esélye, de afelé hajlok, hogy ha eggyel is, de európai győzelem lesz. Tipp: 1-0 Hellásznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr126451061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása