Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Árrivedercsi ádzurri!!!!!!!!!!

2014. június 25. - Ganf

Olaszok kiestek, és a bírót okolják, közben Suarez belekóstolt Chiellinibe ami a karrierjébe kerülhet. Valamilyen oknál fogva a görögök továbbjutottak, míg Kolumbia tovább dübörög és gesztust is gyakorolt.

ita.jpg

Megtörtént az amitől a FIFA rettegett. Elbúcsúztunk a harmadik komoly európai foci nemzettől, és még csak a csoportkörben járunk! A spanyolok és az angolok után az olaszok is előbb utazhatnak haza. Ezzel nem csak egy erős csapat hanem újabb tv-néző seregtől vehet búcsút a vb.

Olaszország kiesésének sok oka van, de a lényeg a következő: ebben a játékban gólt kell rúgni, és minél többet!!! Erre nem volt képes Cesare Prandelli együttese (három meccs két gól, szánalmas), és így mehetnek a sunyiba. A szövkap és a szövetség elnöke egyből lemondott, vállalva a felelősséget!

uru.jpg

 

Természetesen az olasz sajtó a mexikói bírót okolja, aki 30 perccel a meccs vége előtt kiszórta Marchisiot, aki épp hogy nem rúgta le ellenfele térdkalácsát. Természetesen a mozdulata a labdára ment :P Uruguay ezután beerőszakolt egy gólt, de nagyon nem örülhetnek. Legnagyobb sztárjuk Luis Suarez újra harapós kedvében volt, és ezt Chiellini válla bánta. Egyenlőre. Biztosak lehetünk benne, hogy a világ jelenlegi legjobb csatárainak egyikére komoly eltiltás vár.

Az olasz-uru meccsel egy időben Anglia próbálta szépíteni renoméját, a már tovább jutott Costa Rica ellen. ez nem sikerült valami jól. A 0-0-ás döntetlent nem teszik ki a vitrinbe. A közép-amerikai csapat a döntetlennel megnyerte csoportját és a legjobb tizenhat között az igen gyenge Görögországgal csap össze.

gre.jpg

Azzal a görög csapattal, akik valamilyen oknál fogva nem elég hogy gólokat lőttek, de 2-1-re legyőzték Elefántcsontpart együttesét. Kiejtve ezzel Drogbáékat, és besurrantak a kieséses szakaszba. Az 'Elefántoknak' elég lett volna egy pont a boldogsághoz, de a hosszabbításban ellenük megítélt tizit Szamarasz beverte így nyert Görögország. Már alig várom a június 29.-i Costa Rica-Görögország összecsapást! Igazi klasszikus lesz!!! :P

Amíg a görögök és az 'Elefántok' gyömöszölték egymást, addig Kolumbia B-csapata hazavágta Japánt. a 4-1-es siker figyelmeztető lehet a világnak, hisz a sikert a cserék hozták össze, ergo a kolumbiai kispad igen hosszú. Még ara is volt ideje Jose Pekerman szövetségi kapitánynak, hogy az utolsó öt percere becserélje Mondragon kapust, aki 43 évesen a történelem legidősebb vb-n szereplő játékosa lett. Nem mellékesen a hálóőr védett párat, hogy frusztrálja kicsit a jappókat :D Következő körben, június 29.-én Kolumbia kontra (Suarez mentes) Uruguay dél amerikai rangadó! Jobban hangzik mint a görög-meccs.

farid.jpg

A mai nap nem ígér akkora drámákat mint a tegnap este. Elsőként Messiék Nigériával meccselnek, míg Bosznia Iránnal. Argentína is hasonló cipőben van, mint volt Brazília, kell egy sima siker, hogy meglegyen az önbizalom és a lendület a következő meccsekre. Nigéria egy ponttal tuti továbbjutó, zakó esetén cidrizhetnek. Iránnak egy pontja van, ha nyernek kettővel és Nigéria bukik, akkor továbblépnek. A gond ezzel annyi, hogy egy gólt is nehezen nézek ki a perzsákból, nem hogy kettőt.

Az esti meccseknél is valami hasonló lesz a felállás. A már nyerő franciák Ecudaor ellen lépnek pályára, nagy kérdés, hogy kikkel. Ha pihiznek a menők, akkor a dél-amerikai csapat akár nyerhet is. Mondjuk erre kicsi az esély, de ha tovább akarnak menni sok választásuk nincs. A másik párosban a pankrátorok lépnek gyepre az órakészítők ellen. Hondurasnak egy meccse maradt, hogy bizonyítsa focizni is tudnak, nem csak bunyózni. Svájc az életéért játszik, győzniük kell, Hitzfeldék a francia verés után harapni fognak. Az E-csoport végre meghozza az UEFA üdvösségét, és két európai csapat lép majd tovább!

Tippek:

Nigéria-Argentína 0-2

Bosznia-Irán 1-1

Honduras-Svájc 1-3

Ecuador-Franciaország 2-3

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr326415863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.06.26. 02:32:18

a gorogok egy muesest koveto tizivel nyertek egy kiegyenlitett meccsen. En csak azon csodalkoztam, h nem hanyta el magat a "vetkes" rugas kozben.

mojoking77 2014.06.26. 16:34:36

Ooooo... ugye a szerzo erosen nem futbalrajongo?
Nem kotekedesbol, de valahogy ez sut minden mondatbol. Plusz ne legyunk mar olyannyira biztos Suarez karrierjenek vegeben, esetleg meg az eltiltasaban sem. (Eleg keves valodi sztar maradt a legjobb 16 kozt, a szponzorpenzre meg ugye mindenkinek szuksege van....)

Ganf 2014.06.26. 22:07:31

@mojoking77: Suarezt elmeszelték ahogy várható volt. hogy mi lesz a karrierjével majd kiderül, de én nem jósoltam meg a végét :D
ami a focit illeti, nincs belőle diplomám de tagja vagyok egy válogatott társaságnak, a 10 millió szövetségi kapitány országának, így a szakértelmem születésem óta megvan :D
süti beállítások módosítása