Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Antifoci napjai

2014. július 07. - Ganf

Két nap, négy meccs, 5 nyavalyás gól, egy csigolya törés, egy ágyékhúzódás, újabb mesteri Van Gaal-húzás. Kb ennyi történt a foci világbajnokság negyeddöntőin. 

ney_1.jpg

"Kérek vissza az életemből durván 7 órát! Azért nem 9-et mint más lelkes foci vb-t néző, mert a szuper rangadónak kikiáltott német-francia 'derbi' alatt az M7-en basztam a rezet egy isten verte baleset miatt!!!"

neu.jpg

Sokáig agyaltam azon, hogy megemlékezzek a pénteki-szombati eseményekről, de végül csak rávettem magam, ne szakadjon meg a vb-sorozat egy kis kifakadás miatt. Mint az feljebb olvasható, rosszul indult a péntek, de mint barátaim elmondták, a gól leszámítva sok mindenről nem maradtam le. Franciák pár sanszát Neuer fogta, Schürrle elbaszott minden ziccert amit eltudott. Vége 1-0 Németországnak.

Oké, ezzel még nem volt akkora gond, hisz két komoly rivális nem fog egymásnak esni. De amikor Kolumbia elfelejtett szépen játszani, és Brazília Neymar villanásai nélkül 2-1-re hozza a meccset, akkor érezhető volt, hogy nem lesz jó a folytatás. Lehet szidni a bírót, hogy nem adott meg egy gól Hameszéknak, de kérem addig mit csináltak Kokainföld büszke fiai? Ami igen szomorúvá teszi a brazil továbbjutást, hogy egy szem sztárjuk Neymar, aki még valami játékot vitt a csapatba, Zuniga 'szerelése' nyomán eltörte a csigolyáját és nem játszhat többet a vb-n. Nélküle még inkább jó munkás csapat lesz Brazilia. A brazil-német negyeddöntő kedden este 10-kor jó kis altatónak ígérkezik.

hig.jpg

A szombati meccsek sem hoztak kurva nagy változást. A belgák az amcsik ellen mutatott játékukat nem tudták megismételni. Igaz a meccs nagy részében futottak az eredmény után, ami, mint kiderült nem fekszik nekik. Messi nem alkotott nagyot, kicsit pihent, helyette az eddig impotens Higuain volt a főszereplő. A gyors góljánál azt hittem, hogy gól gazdag meccsünk lesz. Aztán... maradt az 1-0. Jeeee :P (Lett áldozata az argentin győzelemnek, hisz Di Maria meghúzódott, további szereplése kérdéses :/)

krul.jpg

Lezárásként jöttek a hollandok és a tikók és összehoztak egy 0-0-át. A 120 perces maratonból mindössze 10 volt értékelhető, ami lássuk be elég vékonyka. Hogy valamire emlékezzünk, Hollandia szövkapjának, Louis Van Gaalnak kellett gondoskodnia. A mester lefújás előtt, óriási meglepetésre, lecserélte kapusát. Ez hisztit váltott ki Cillessenből, és hőst csinált Krulból. A Newcastle kapusa kikapott két tizit és megnyerte a meccset a narancs mezeseknek. 78-as vb döntő visszavágóját kapunk szerda este, Messi vs. Robben. Lehet hogy végre lesz foci?

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr866482751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása