Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Élesedik a dolog

2014. június 28. - Ganf

Vége a játszadozásnak, marháskodásnak, kísérletezgetésnek. Itt az ideje hogy kiderüljön kit miből faragtak. Ki marad állva, ki megy haza sírva. Azaz, ki a fasza gyerek a foci vb-n!

Két hét játszadozás és meglepetés hegyek után elérkezünk a világbajnokság azon szakaszához, amikor az elvakult rajongók mellé becsatlakoznak a koca nézők is, hisz végre igazi tétre m egy a dolog, javítási lehetőség nuku, Egy meccs dönt életről és halálról!

Az állva maradt európai csapatok szurkoló ma nyugiban tét nélkül szemlélhetik az eseményeket, mivel ma a brazil foci-vb Copa America különkiadása kerül képernyőre. Du 6-kor Brazília meccsel Chilével, majd este 10-től Kolumbia és Uruguay dönti el melyik együttesnek kell haza menni (a szomszédba). Látva a csapatok csoport meccseit, mind két mérkőzés igen szórakoztatónak ígérkezik.

BRA-VS.-CHILE.jpg

 

A brazilok uccsó meccsükön végre fociztak egy kicsit, igaz Kamerun volt az ellenfél, ami mint kiderült nem valami masszív csapattal volt jelen. Chilének ennél komolyabb ellenfele volt (Hollandia) akik ellen el is véreztek. Ez nem valami jó előjel Alexis Sanchezéknek. E mellé hozzá tehetjük, hogy Brazília ellen nem nagyon megy az Andok harcosainak (95 éve nem tudnak brazil földön nyerni!).  Szerencsére se eltiltás, se sérülés miatt nem lesz hiányzó egyik oldalon sem, így garantált a kemény összecsapás. Chile nagyon jó focit nyom (Atletico Madridosat), de Brazília elvezi a hazai pálya előnyét, így ha nehezen is de tovább lép. Tipp: 2-1

Colombia-Uruguay.jpg

Az esti meccs igen érdekes találkozót ígér. Kolumbia egyértelműen a vb legjobb formában lévő csapata. Három csoport meccs, három siker. Elöl és hátul nagyon stabil Jose Pekerman csapata. A másik oldalon nem ennyire rózsás a helyzet. Uruguay nehezen jutott tovább csoportból. Majd elveszítette egy szem komoly támadóját, Luis Suarezt. Hiába van a keretben Forlan és Cavani, mindkét csatár láthatatlan volt eddig és nem valószínű, hogy a semmiből formába lendülnek. Oscar Tabarez küzdő uruguayi csapatot ígért, kérdés mire lesz elég a kitűnő kolumbiaiak ellen. Szerintem semmire, Uruguay mehet nyaralni, míg mi tovább gyönyörködhetünk Kolumbia nagyszerű játékában, és gólörömében. Tipp: 2-0

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr946441425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása