Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Hamlet&Pinyő

2014. május 22. - Ganf

Pintér Attila foci válogatottunk szövetségi kapitányával mostanában zajlik az élet. És ezeket az eseményeket a hazai sajtó is kiélvezi. A ma esti Dánia elleni meccs beharangozóban róla is lesz szó :)

 

Ma este 20:15-kor óriási megtiszteltetés éri az új debreceni Nagyerdei Stadionba kilátogatókat. Személyesen tekinthetik meg a Magyarország-Dánia barátságos labdarúgó mérkőzést. Mind Pintér Attila, mind dán párja Morten Olsen kísérletező fázisában van. Ez még jól is jöhetne nekünk, de ha összehasonlítjuk a két névsort, láthatjuk, hogy a kísérleti dán csapat játékosai komolyabb csapatokban játszanak, mint a mieink.

Nem akarom elkeseríteni a hazai foci szurkolókat, de ez a közeljövőben nem nagyon fog változni. A hazai bajnokság (MB1) sajnos nem nagyon ontja külföldre a magyar focistákat. És amíg az élklubjaink (ETO, Vidi, Fradi) legjobbjai légiósok, nem is lesz több magyar a menő nyugati bajnokságokban. A Lokiban elég sok a magyar srác, de a középszerűnél egyik sem jobb.

Hogy mit várok az esti meccstől? A skandináv srácok ellen mostanában nem igazán hasítanak az aranylábú ifjak. Legutóbbi próbálkozásunk a finnek ellen, ami Pintér mester első meccse volt, borzasztó produkciót nyújtott a csapat. Na már most a dánok erősebbek a Vejnemöjnen leszármazottainál, így egy kezezős, kapus bakis Rudolf-gólnál többet kéne mutatni!

Ami pedig a fent említett Pintér Attila dolgait illeti. Az elmúlt héten igen érdekes hírek jöttek a labdarúgó válogatottunk mestere felől. Az első hír múlt pénteken látott napvilágot, ami arról szólt, hogy Pinyő fia U9-es meccsén berohant a pályára és üvöltözött a bíróval. Ebben a hírben semmi jelentős nem lenne, ha egy mezei szülő csinálta volna. Aki volt már utánpótlás tornán, az tudja hogy a szülők nagyobb műsort rendeznek, mint a srácaik. Pinyő maradt önmaga, és leszarva a pozícióját, apatigrisként viselkedve védte csemetéjét az igazságtalanságról. A hírek szerint ezzel az esettel alkalmazója a Magyar Labdarúgó Szövetség nem foglalkozik.

Ezután jött derült égből a tiszta röhej. Csányi Sándor MLSZ elnök és csapata kommunikációs tréningre küldi Pintért. Az indok pedig: "Pintér Attila szerintem jól nyilatkozik, mert őszinte, de a stílusán majd kommunikációs tréninggel segítünk" Ebben a megjegyzésben egyértelműen lebunkózták a szövetségi kapitányt. Aki ismeri Pinyő múltját tudja, hogy sem játékosként, sem edzőként nem tudott normálisan megszólalni újságírók előtt. Akik felvették jobban utána nézhettek volna ennek, és kinevezése után orvosolhatták volna ezt a problémát.

Ami felmerült még bennem Pintérrel kapcsolatban, az az, hogy a szövetség vezetése lassan kezdi megbánni kinevezését, és így próbál eltávolodni tőle. Az a gyanúm, hogy a mester nem fogja kitölteni szerződését!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr786197105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása