Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Csapjunk a lecsóba!!!!

2014. június 12. - Ganf

Véget ért a szájtépés, kísérletezgetés, a barátságos meccsek ideje. Itt az idő eldönteni melyik ország szurkolói fogják a következő négy évben jártatni a lepcsest, hogy ők a világ legjobbjai. Itt a blogon célom minden nap tippeléssel lelkesíteni a szurkolókat, hogy érdemes lesz fenn maradni. Ma este 10-kor elkezdődik a foci vb!!!!!!!!!!!!!!!

 

2014 június 12 és július 13-a között Brazília ad otthont a világ legjelentősebb labdarúgó eseményének, a világbajnokságnak. az idei 32-es mezőny igen veretesre sikeredett. a tavalyi sorsolás után minden orgánum egyértelműen kijelentette, hogy a brazíliai vb a valaha volt egyik legerősebb mezőnnyel fog rendelkezni. ha a nációkat nézzük akkor ez nem lehet vitás. minden kontinensről a legkomolyabb játékerővel képviselő ország van jelen.

A csoportokat, ágakat mindenki ismeri már. Komoly bulinak ígérkezik a brazíliai. A végső győzelemre ettől függetlenül három csapatot tartok esélyesnek. A címvédő spanyolokat, a braziljaimat, és Messiéket. A hispánok elmúlt években mutatott dominanciáját látva, és ahogy Del Bosque mester fiatalítani, cserélgetni tudja játékosait az mesteri. Scolari kinevezésével a brazilok nagyot húztak. Ő az az a ember aki enyhíteni tudja a csapatra nehezedő nyomást, és nem mellékesen 2002-ben már nyert egyet Brazíliának. Argentína végre csapatnak néz ki, nem pedig Maradona víziójának. Sabella kapitány olyan keretet rakott össze, ami nagyon kiegyensúlyozott,  és ami fontos Messi zsenije köré épült. Ha most választanom kéne akkor Dél Amerikai sikert várok a vb-től, és Argentína felé hajlok.

Azt szokták mondani hogy minden kezdet nehéz, de a vb-jé nem lesz sőt! Az első nap már is egy fincsi derbivel nyitunk. A házi gazdák, akiknél a mottó "vb-cím vagy halál", a nagyon ütős horvátokkal nyitnak. Szakmaizásba nem fogok bele menni. Ismerjük a két csapatban játszó menő arcokat. Tudjuk a közhelyet, az első meccs kulcs fontosságú, lendületet adhat a továbbiakban. Tippem 2-1-es győzelem Neymáréknak

Sajnos a szocsi téli olimpiához hasonlóan a brazil vb sem lesz mentes negatív fenn hangok nélkül. Elsőnek ott van a brazil nép nem tetszése. Egy olyan országban ahol vallás a foci a szurkolók NEM akarják a vb-t! Ezt folyamatosan ki is mutatják sztrájkok és felvonulások képében. Ennek eredménye például az, hogy a pénteki Mexikó-Kamerun találkozónak helyt adó Natal stadionja még nincs focira és szurkolásra alkalmas állapotban. És akkor még lehetne sorolni mást is de nem akarom elrontani a foci ünnepe előtti hangulatot.

Másik negatívum a vb-vel kapcsolatban, hogy a hosszú szezon (ami minden évben egyre hosszabbnak tűnik) nem volt sok ideje a srácoknak pihenni aminek meg is lett a felkészülés alatt a következménye. nagyon sok sérült sztár fogja kihagyni a tornát, köztük olyan sztárok mint a francia Ribery, vagy az olasz Montolivo, akik kulcs játékosai voltak válogatottjuknak. Íme a hiányzókról egy kis lista.

Háttérben pedig elindultak a FIFA-nál a helyezkedések. Az UEFA tagországok nem támogatják Josep Blatter újabb megválasztását. És júliusban robbanhat a bomba, hisz akkorra (elvileg) kiderül megvette-e Katar a 2022-es vb rendezési jogát vagy sem. Pályán kívül is igen érdekes hónapnak nézünk elébe.

Szóval hajrá a tv-k elé!!!!!!!!!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr216298027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása