Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Második menet

2014. január 10. - Ganf

Eljött a hétvége és az álmatlan éjszakák folytatódnak. Nem, továbbra sem Pintér Attila okozza ezt. Vele majd később foglalkozunk, tartsuk be a sorrendet. Vannak szabályok… :D Szombat-vasárnap második köréhez érkezett az NFL rájátszása.

 

Komolyodik a helyzet, már csak nyolc csapat maradt állva. A múlt heti nyitány mérkőzései igen csak odabasztak, elképesztő meccseket láthattunk. Nem is csoda, hogy a tippjeim közül csak kettő állt. Nem ámítom magam ezzel a hétvégével sem. A szakik már megtették a tippjeiket (NFL.com, SI.com), itt az ideje, hogy én is kövessem őket. A playoff történetében már megtörtént minden, ezért a jóslataim most sem lesznek kőbe vésve.

Sérültek listája most is igen tekintélyes, sőt párharcokat befolyásoló is lehetnek. Most szorosság szerint jönnek az összecsapások (Aki a pontos időpontokra kíváncsi itt csekkolhatja).

Az AFC első két kiemeltjének mérkőzése ígérkezik a legkönnyebbnek. A Broncos és a Patriots is annyira kiemelkedett idén, hogy kisebb csoda lenne, ha jövő héten nem Manninget és Bradyt néznénk a főcsoport döntőben. De természetesen nem olyan egyszerű egyik párharc sem.

A Denver Broncos-San Diego Chargers összecsapás idén már a harmadik lesz a sorban. Az alapszakaszban 1-1-re hozták a párharcot a fiúk. Mind két csapat idegenben nyert, sőt a Chargersnek sikerült 20 ponton tartani a rekorddöntögető denveri támadó gépezetet. Manningnek rossz előjel lehet még, hogy tavaly is sikerült megnyernie az alapszakaszt, hogy aztán kétszeri hosszabbításban elbukjon az első fordulóban, a későbbi bajnok, Ravens ellen. Jó hír a Denvernek, hogy a vendégek legjobb futója sérült, ami nem túl jó előjel a San Diegonak. Tipp: Manning kétszer nem fog hibázni, és a Broncos lenyomja a Chargerst.

Múlt héten hatalmasat játszva és fordítva nyert a Colts a Kansas City ellen. A mostani hétvégén is valami hasonló kell Adrew Lucktól és csapatától. Tom Brady New Englandje idén elég Janus arcú, de a komoly meccseket (ld. Broncos, Steelers, stb.) megnyerték. A Patsnél sok a sérült támadó oldalon, és a védelem sem valami acélos, de januárban a Belichick-Brady duó ritkán szokott hibázni (ha igen, akkor viszont nagyot és hazai pályán :D). Tipp: Luck idén ellőtte a mágiáját, Bradyék tovább mennek.

Az NFC idén igen erős négyest hozott össze. Sokkal kiegyensúlyozottabb volt ez a főcsoport, mint az AFC. A két párosításra (ahogy múlt héten) most sem lehet panasz.

San Francisco 49ers nem egyszerű helyzetben orozat el a sikert az uccsó pillanatban Green Bayből. Kemény talaj, farkasordító hideg most nem várható a Carolina ellen, de a kihívás hasonlóan nagy lesz. A Panthers a szezon alatt edző váltásból a mennybe ment, és 2008 után újra küzdhet a bajnoki címért. Cam Newton most megmutathatja, miért is volt első számú választott. Sajnos legjobb elkapója, Steve Smith, hiányozni fog, ami nem túl jó előjel. A másik oldalon a Kaepernick-Crabtree páros a legjobbkor lendült játékba. Ha hozzá vesszük hogy milyen fegyverei vannak a Jim Harbaugh vezetőedzőnek, akkor nem sok jóra számíthat a hazai csapat. Tipp: szoros lesz, de a 49ers a legjobbkor van csúcsformába, és túl sok lesz Ron Rivera csapatának.

Itt a lehetőség Drew Breesnek a visszavágásra. 2010-ben, óriási meglepetésre a Seattle elverte hazai pályán az akkor címvédő New Orleanst. Azóta eltelt egy kis idő, és a Seahawks baromira megerősödött. Minden szempontból masszívabb, mint a vendégcsapat, kivéve, hogy a Saintsnél ott van Drew Bress, az NFL egyik legjobb irányítója. Múlt héten végre sikerült idegenben is rájátszás meccset nyerni Sean Payton alakulatának, ami nagy lökést adhat a liga hangosabb stadionjában. Tipp: hiába verte Philadelphiában az Eaglest a Saints, a Seahawks ellen nem lesz mérkőzést nyerő utolsó másodperces rúgás.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr295751450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása