Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Tökéletes vasárnap este

2014. január 18. - Ganf

Elérkeztünk az utolsó előtti fejezethez. Vasárnap kiderül melyik két csapat játszhat az örökkévalóságért, a halhatatlanságért, a Vince Lombardi kupáért. Bekészíteni kaját-piát, csajoknak búcsú csókot adni, holnap este 9-kor elszabadul a pokol!

Egy hosszú szezon lassan véget ér. Szűkül az érdekelt felek száma. Csökkennek a rajongótáborok, és ezzel arányosan nőnek a gyűlölködők, ellendrukkerek tábora. De ettől függetlenül az NFL főcsoportdöntői igazán kitettek magukért. A szezon elején álmodni sem lehetett volna szebb, jobb leosztást a vasárnapi meccsekre. Elsőként két aktív legenda csap össze sokadjára. Őket követi a liga két feltörekvő csapata, akik ráadásul egy csoportban is játszanak, ergo nem igazán csípik egymást.

Az amcsii szakik megtették tippjeiket (SI, NFL.com), így elkerülhetetlen, hogy én is (Mind két elemző szoros meccseket vár és Broncos-sikert, de az NFC-győztes más lett náluk! Óriási segítség köszi :P). Az alábbi két mérkőzés álom és rémálom is egy magamfajta rajongónak. Egyrészt fasza, hogy ilyen éles, ütős meccseket élvezhetek majd nyugiban (a csapatom nem érdekelt :D), de ilyen kiegyenlített feleknél nehéz megjósolni bármit is. Ki gondolta volna, hogy a simán Pats szétfutja a Coltsot múlt szombaton, vagy hogy a Seattle esélyt sem ad Drew Breeseknek?

21:00-kor Denverben indul a móka egy újabb Manning-Brady összecsapással. Legutoljára két ellentétes félidő után hosszabbításban New England nyert. Igaz az a meccs Bostonban volt, és Manning (a volt Patses) Wes Welker nélkül játszott. A vasárnapi Denverben lesz és Welker is nyomni fogja volt csapata ellen (Érdekesség, hogy kb. egy misin múlt, hogy Welker maradjon!). New England igazán kiszámíthatatlan idén, de valahogy Manning ellen mindig sikerül húzniuk valamit, amivel nyerni tudnak. Peytonnak most annyi fegyvere van, hogy az már-már gusztustalan, ha nem nyer bajnokságot idén az vér ciki lesz. Tipp: megtanultam már egy ideje, hogy nem szabad Bill Belichick ellen tippelni. A vén kujon mindig tud újat, meglepőt előhúzni a kapucnis mackófelsőjéből. Ez idén sem volt másképp. De a Broncos támadógépezete most túl sok lesz a bostoni védelemnek.

Ha nem fáradtunk el az első meccsbe akkor 00:30-kor folytatódik a tánc a Seattle-San Francisco összecsapással. Ez a meccs igazi háború lesz, kemény ütközésekkel. Hasonlítani fog a régebbi Ravens-Steelers meccsekre, ahol még az elkapók is vadászták kit ütközzenek le. A srácok idén már kétszer találkoztak, mindkétszer a hazai csapat nyert. A Seahawks otthon megállíthatatlan, míg a 49ers a rájátszásban eddig igen komoly skalpokat szerezett (Green Bay, Carolina). Ráadásul mindkétszer idegenben! Itt is oly sok minden szólhat egyik vagy másik csapat mellett, de a támadójáték talán a vendégeknél erősebb. Tipp: a hazai szurkolók végig fogják tombolni a meccset, de a végén csendben, bánatosan battyognak majd haza, mivel Jim Harboughék készülhetnek majd New Yorkba!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr455769211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása