Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Van Gaal-Messi keringő

2014. július 09. - Ganf

Azok után, hogy tegnap nagyon csúnyán beégtem megint megpróbálok kurva okos lenni, hátha ma este nagyobb sikerem lesz! Mázlim, hogy a Messi játszani fog :D

nedarg.jpg

A ma esti 10-es holland-argentin meccsről ez a kép mindent elmond. Adva van két zseni (Van Gaal illetve Messi), kérdés, hogy mennyire fognak nekik segíteni (Robben és Sabella).

Az idei vb-n kiderült, hogy Louis Van Gaal ismeri legjobban saját játékosainak képességeit. Amilyen húzásokat megengedett a holland mester az már-már mágikus. Argentin riválisa nem ennyire erős, de neki van egy korszakos játékosa aki egy maga el tud dönteni egy egész tornát.

A meccs kimenetlét az fogja eldönteni, hogy Van Gall mennyire tudja korlátozni Messi mozgás terét, míg Sabella mit lép a Robben-jelenségre. Argentínának megvannak az emberei a szélső ellen, míg a hollandoknak - De Jong kiesésével - nincsen meg a középpályán a szükséges ütköző ember. Narancsosok szerencséje, hogy Di Maria nem játszhat este, ami megkönnyíti majd a védekezésüket.

Nem várok akkora gólzáport mint a tegnapi, sőt. De a dél amerikaiak egy góllal jobbak lesznek

Tipp: Hollandia-Argentína 0-1

És egy gyors megemlékezés a tegnapi mészárlás áldozatiról :D

cry.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr446495297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása