Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Tippeltem!

2014. július 08. - Ganf

Ma este 10-kor brazil-német!!!!!!!!!!!! Lehet bármi, nyerhet bárki. Egyik csapat sem dübörög. Ezek után legyen az okos az ember ha tippelni kell. Én azért megpróbálom! :D

brager.jpg

A ma esti meccsben minden benne van. a szurkolók belehajthatják a hazaiakat egy nagy győzelembe, a németek végre életre kellhetnek és megszórhatják az impotens brazilokat. De lehet egy holland-tikók 0-0 is. Remélem nem folytatják a negyeddöntőkben látottakat!

Lássuk a tényeket. Braziloknak két kulcs játékosuk nem lesz a pályán eltiltás (Thiago Silva), és gerincre vágás (Neymar) miatt. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy velük is piszok szarul játszottak, bele lehet gondolni milyenek lesznek nélkülük. Mentsvár lehet a brazil fanatikusoknak, hogy a szövkap, Scolari már nyert vb-t. (Azt sokan elfelejtik, hogy a 2002-es csapat az elmúlt 30 év egyik, ha nem legjobb Salecaoja volt! Ronaldoval, Ronaldinhoval, Rivaldoval, Roberto Carlosszal, Cafuval a hülye is vb-t nyert volna!!!) A Neymar-mentes keret elég satnya. Nincs egy normális csatár, kreativitás. Érdekes lesz látni, mit hoz ki ebből a bandából Scolari. Ma kiderül milyen edző a brazil mester!

A németek a franciák ellen végre mutattak valamit a régi Nationalelf stílusából. Volt gyilkos ösztön (kevés helyzetből gól), védelem. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a világ legjobb kapusa az övék, és Löw mester végre helyén játszatta Lahmot! Úgy néz ki a németek a vb végére kezdenek úgy működni ahogy a nagy ősök. ami még hiányzik a csapatból az a fasza támadójáték. Özil-Götze párost el kéne felejteni (nem fogják), és helyükön játsszon a kezdőben Schürle és Klose (nem fognak). Riválisához hasonlóan Löw is sarokba szorította magát. Kettőjük közt az a különbség, hogy a dojcsnak megvannak a játékosai a meneküléshez, csak használnia kéne.

Tipp: Brazília-Németország 2-1

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr516485161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ganf 2014.07.09. 20:52:57

@Bestlapok: igazad volt, gratulálok!! szerintem te sem számoltál ekkora fenekelésre :D

Bestlapok · http://vulgarian.blog.hu 2014.07.09. 21:16:54

nem számítottam :D A németeknek szurkoltam, de nagyon sajnáltam a brazilokat. Ezt biztos nem lesz könnyű elfelejteni...
süti beállítások módosítása