Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Új év, régi szokások

2014. január 01. - Ganf

Bújék mindenkinek! A sportélet (hál’ istennek) nem áll meg január 1.-jén sem. A szilveszteri fáradalmak kiheverésére nem is lehet jobb program, mint a tv/monitor bambulása, és minőségi sport programok élvezete. Egy gyors blikk miből élünk máma:

 

A focit kedvelők igazán kitombolhatják magukat, hisz teljes angol fordulót rendeznek (nem ismerik az ángilusok az ünnep fogalmát :P), 13:45-től kezdve. A nap rangadója 18:30-tól lesz látható, amikor is Manchestre pirosabbik fele feszül neki London fehérjeivel.

Akinek nem jön be az angol foci, vagy túl korán indultak a meccsek azoknak tudom ajánlani, ami egyetemi foci kínálatot. Igazán fincsi összecsapásoknak nézünk elébe, mint pl. a 18:00-kor induló Nebraska-Georgia, vagy a 19:00-kor kezdődő South Carolina-Wisconsin. Akik az igazi ínyencségre vágynak, azok várjanak 23:00-ig. Akkor kezdődik az USA egyik legrégebbi ’bowl’-ja, a Rose Bowl, amit idén két klasszikus stílusú csapat, a Michigan State és a Stanford előadásában élvezhetünk. (Horrort szerető éjszakai baglyoknak 02:30-tól részük lehet egy mészárlásban, amikor a Baylor meggyalázza a UCF-alakulatát.)

Különlegességet kedvelőknek ajánlani tudom a 19:00-kor kezdődő NHL Winter Classic-ot. Ahol két ősi rivális, a liga alapító csapata, a Detriot Red Wings és a Toronto Maple Leafes csap össze, szabadtéren, a Michigan egyetem több mint 110 ezres stadionjában!

Akiknek hiányzik még a tegnap esti kocsmai hangulat, azok sem maradnak esemény nélkül, hisz 21:00-kor kezdődik a darts világbajnokság döntője, amikor is kiderül, hogy ki lesz idén a kocsma királya. A kövér skót vagy a kövér holland.

Jó pihenést és józanodást mindenkinek!!!!!

(Aki a  felsorolt programokat, egy helyen szeretné megtalálni az kattintson ide!)

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr35720301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása