Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Csak egy Messi van talpon e vidéken

2014. június 26. - Ganf

Megint Messi volt a megmentő, Bosznia stílusosan búcsúzott, Svejc megtette amit kellett, franciák relaxáltak. A tegnapi eseményeket kb. ennyi le is fedi, de írok pár sort, hogy mindenki örüljön :D

 messi.jpg

Egyre jobban egy one-man-show benyomását mutatja Argentína, ami, ha a vb hátralévő részét nézzük, nem valami biztató. Nem tudom ki hogy van vele, ha meglátok egy olyan csapatot ahol Messi, Aguero, Higuain, Di Maria egyszerre játszik, egyből gól özön jut eszembe. Nos nem így van az argentinoknál. Van Messi (aki 4 gólnál jár), és vége. Hat gólt lőttek, amiből egyet a balhátvéd Roja jegyez, egy öngól volt, a többi a kis tízesé. Aguero és Higuain formán kívül játszik, Di Maria még próbálkozik, de mivel nincs jobb lábas szélső játék, így kiszámítható az argentin csapat. Sabella mester tegnap Nigéria ellen 3-2-nél lekapta Messit, hogy játszanak a többiek, az eredmény nulla. A győzelem meg lett és így a csoport elsőség, de a játék nem valami meggyőző.

A csoport másik meccsén Bosznia megmutatta igazi énjét és 3-1-re elfenekelte Iránt. Ha nem lett volna a sajnálatos bírói tévedés a Nigéria elleni meccsen.... de sajnos volt így újabb európai csapat esett ki.

shaq_1.jpg

Az E-csoport utolsó körében annyi volt csupán a kérdés, hogy a csoport győztes franciákhoz ki csatakozik. Erre volt esélye Ecuadornak és Svájcnak is. A svájciak éltek is az esélyükkel, és Shaqiri mesterhármasával lenyomták a pankráció világbajnokait, Hondurast. Ecuador mindent megtette, de végül keveseknek bizonyultak. Pedig Didier Deschamp még azt a szívességet is megtette nekik, hogy hét új játékost lecserélt a Svájcot verő gárdából. Az eredmény 0-0 lett. Ecuador lett az egyetlen dél amerikai csapat amelyik nem élte túl a csoport kört, ami valljuk be őszintén borítékolható is volt.

cr.jpg

Ma zárjuk a csoport fordulót, de nem akármikkel. Elsőként búcsút vehetünk Cristiano Ronaldotól, aki csatlakozik Realos haverjaihoz és mehet nyaralni. Ahhoz hogy ez ne történjen meg két dolognak kell történnie. 1) Portugália nagyon elveri (legalább hárommal) a nagyon jó formában játszó Ghánát, és 2) Németország nem áll bele a remibe USA ellen, hanem kiüti Klinsmann csapatát. Ha reálisak akarunk lenni, akkor az utóbbi talán még összejöhet, de elsőre kicsi az esély. A csoport másik meccsén szalon remi várható, ami mind a németeknek, mind az amiknak tökéletes is lenne, de nem hiszem, hogy Löw besegítene volt főnökének, tudva azt, hogy a Ghána elleni meccs után mit kaptak a német sajtótól.

Este sem maradunk számháború nélkül. A H-csoportban ugyanis még akad pár dolog aminek most ki kell derülni. 1) kiesik e a következő vb házigazdája, 2) Algériának csak fellángolás volt-e csupán a Korea-verés, 3) mire képes Belgium ha felszabadultan, tét nélkül játszhatnak. Az oroszok valahogy kibirkózzák a sikert és ezzel a továbbjutást, míg a belgák szokásukhoz híven minimálisan, de győznek.

Tippek:

USA-Németország 1-3

Portugália-Ghána 1-1

Dél Korea-Belgium 0-1

Algéria-Oroszország 1-2

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr696421419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása