Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Csendes vasárnap

2014. június 16. - Ganf

Ennek el kellett jönnie. Senki sem hihette hogy minden nap lesz meglepetés a foci vb-n. Tegnap az volt a meglepi, hogy volt.

 

benz.jpg

A vasárnapi kínálatot látva tudni lehetett, hogy az egyik legnyugisabb meccs nap elé nézünk. Ez többé-kevésbé be is jött. A franciák hozták a kötelező három pontot. Igaz akkora kihívást nem okozott Honduras. Benzemáéknak arra kellett nagyon figyelniük, hogy megússzák sérülés nélkül a favágó közép-amerikaiak elleni meccset. Lloris kapus leszámítva nem volt olyan pályára lépett gall aki ne került volna földre, legalább egyszer. Üde színfolt a gólbíró technológia sikeres bemutatkozása volt, amit a második gólnál tesztelhettek a FIFA okostojásai. A 3-0 után Franciaország készülhet a Svájc elleni szomszéd-csatára.

Ottmar Hitzfeld és helvét csapata nagyon megküzdött Ecuador ellen. Lehet, hogy a döcögős, uccsó perces 2-1-es győzelem a kezdeti idegesség számlájára írható, de ettől még nem túl biztató előjel a franciák elleni pénteki meccsre. Ecuador komoly ellenfél volt, amiért le a kalappal a dél amerikai csapat előtt. ezzel a harciassággal még nem szabad leírni őket.

Éjfélkor megtörtént a Leonel Messi-Muhamad Besics párharc. Messi góljával Argentína 2-1-re győzött, de Besics is rengeteg pozitív kritikát kapott, amik azt prognosztizálják, hogy a következő szezonban már nem az FTC mezében láthatjuk. Messiék letudták a kötelezőt (még ha végén kicsit szoros is volt), és várhatják Iránt. Boszniának gyorsan túl kell lépnie a vállalható vereségen és készülniük kell a masszív nigériaiakra.

roni.jpg

A hétfői kínálat viszont a tegnapinál sokkal izgisebbnek ígérkezik. elsőként egyből a nap meccse következik, Cé Ronaldo kontra Németország. Az elmúlt napok arról szóltak a hírek a portugál háza táján, hogy Ronaldo bal térde rakoncátlankodik. Nélküle Portugália egy másik csapat, más célokkal. A németeknél is van pár nem 100%-os fickó, de ők sokkal egységesebbek, németesebbek annál, hogy ne viselnék el Lahm vagy Schweinsteiger hiányát. biztos vagyok benne, hogy Cé játszani fog de ez kevés lesz a sikerhez. Löw mesterék nyernek 2-1-re.

Esti/éjjeli meccseken Afrika renoméjának javítása lesz a cél. Előbb Nigéria, majd Ghána lép pályára, hogy kiküszöbölje a Kamerun okozta csorbát. Nigériának lesz könnyebb feladata hisz ellenfele a gyengécske Irán lesz. Az Emenikét, Obi Mikelt, Mosest is a soraiban tudó zöld mezeseknek sem lesz annyira könnyű a dolguk, de 1-0-lel abszolválják első meccsüket.

Ghána igen komoly csapattal, a Jürgen Klinsmann vezette USA-val kell megküzdeni éjfélkor. Az amik kellemetlenek, de hiányzik náluk az a játékos aki a szoros meccseknél vezér lehet (köszönhetően annak, hogy Klinsi érthetetlen okok miatt nem vitte magával Landon Donovant), ami Ghána ellen kulcs lehet. Ayew, Boateng és Asamoah vezette Fekete Csillagok, ha kicsivel is, de megnyerik a találkozót 2-1-re.

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr586306454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása