Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Cé kevés lesz

2014. június 17. - Ganf

Német dominancia, amerikai mák, Cé frusztráció, Pepe továbbra sem való focipályára, Nigéria töketlen. A vb-n tegnap történtek rövid összefoglalása. Később sem lesz sokkal hosszabb, talán egy kicsit azért igen.

images.jpg

Hétfő igazi rangadót ígért számunkra ráadásul, nem éjfélkor, hanem már délután hatkor. Kicsit készültem is rá, Ronaldo.jpghisz kíváncsi voltam mire lesz képes Cristiano Ronaldo, hogy nem több száz millió eurós csapatban kell lötyögnie, hanem egyedüli gürcölésre van ítélve. Nos jelenthetem, semmire, és ezt a kiütéses 4-0-ás német győzelem után maga is bevallotta. A Müller-show-vá degradálódott csoportrangadón, a német foci válogatott azt csinált Portugáliával amit akart. Tudtuk, hogy a jók a németek, de hogy ennyire vérszegények a portugálok, azt nem. És ez még akkor kiderült, mielőtt egy újabb zseniális Pepe-megmozdulást követően, Cé és bandája tíz főre olvadt. Utána már csak az volt a kérdés, mennyinél áll meg Joachim Löw gárdája. Végül 'csak' négyet lőttek, de kijelenthető, hogy Németország csapat nálam igen komoly vb-esélyessé lépett  elő (tudom másoknál már az volt, de ez az én gyengeségem).

A nap többi meccsén kiderült, hogy valami nagyon elromlott az afrikai futballal. Előbb Nigéria nem volt képes egy nyamvadt gólra, az izmosnak aligha nevezhető Irán ellen (a 0-0-ás döntetlen után lélekben mindkét csapat készülhet a gyors búcsúra), majd jött Ghána akik utolsó perces góllal 2-1-re kikaptak a jócskán erőn felül teljesítő amerikaiaktól. Jürgen Klinsmann büszke lehet fiaira, hisz nem nulla góllal, illetve ponttal fognak kiesni, - látva az USA csapatát, főleg hogy legjobb csatárukat 20 perc után elveszítette-, kihozta a keretéből a legtöbbet. Ghána pedig sírhat, hisz a portugál zakónak köszönhetően komoly esélyük lett volna a csoportból való továbbjutásra. Így marad az eredeti felállás, és a csoportbeli német-portugál egy-kettő.

126133.jpgMa befejeződik az első kör, és elkezdődik a második is. Az első forduló lezárásként bemutatkozik a H-csoport négy csapata. a roppant tehetséges játékosokból álló Belgium Algéria ellen kezdi meg menetelését. a sok fiatal zsenivel (Hazard, Lukaku, Mirallas, Courtois) a keretben a belgáknak nem lesz gondjuk, sima 2-0-val elintézik a volt francia gyarmat (és így a francia bajnokságban edződött) fiait.

Az éjféli meccsen Fabio Capello orosz válogatottja nézz majd farkasszemet Dél Koreával. A 'ruszkik' nincsenek sztárok, aki volt azt Capello 'kigyomlálta' a keretből (ld. Arsavin). A csapat így igen egységes és remeke focira képes. Dél Korea túl van a csúcson (hol van már a bírók által támogatott 2002-es vb negyedik hely!!!). Van pár ifjú titán náluk, és fizikailag is tuti rendben vannak, Capello csapata most túl sok lesz nekik. Oroszország 2-0-val letudja a találkozót.

Két meccs között sem maradunk meccs nélkül. Pályára lép a házigazda, hogy elindítsa a csoportmérkőzések második fordulóját. ellenfele pedig nemezise (a legutóbbi olimpiai döntőben Neymarékat verő) a mexikói válogatott. a két csapat első meccseit látva, egyik gárda sincs csúcsformában. Ma este döntő lesz a hazai pálya, és hogy kicsit lenyugodtak a brazilok. Követve a sormintát Brazília győz 2-0-ra :D

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr136313334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása