Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Messi(ás) megint villant

2014. június 22. - Ganf

Irán majdnem csodát tett, Ghána lefocizta a németeket egy pontért. A bosnyákok bírói hiba miatt nagy bánatomra elbúcsúztak. Fogyatkozik az európai kontingens.

leo.jpg

Bosznia után Irán is megtapasztalhatta, miért is Leonel Messi a világ legjobb focistája. Szenvedett, küszködött Argentína az irániak fegyelmezett védekező szorításában, mikor már mindenki elkönyvelte a 0-0-át, megvillant Messi és tovább lőtte csapatát a legjobb tizenhat közé. Ez a különbség Cristi Ronaldo és Leo Messi között. Amíg CR7 ahelyett hogy küzdött volna, végig sírta a németek elleni meccset, az argentinok 10-ese nem adta fel, és saját kezébe vette az eseményeket. Ami érthetetlen volt, hogy Sabella mester miért ragaszkodott oly sokáig a használhatatlan Aguero-Higuain pároshoz. Amikor helyükre bejött Palacio és Lavezzi megszűnt a 'gauchok' statikus focija. Azt is el kell ismerni, hogy ha Carlos Queiroz iráni csapatában lett volna egy közepes tudású csatár, megnyerhették volna a találkozót. így a meccsről Messi elképesztő szép gólja marad meg az emlékünkben.

miro.jpg

A 9 órás meccs a torna legjobb összecsapását hozta köszönhetően Ghána nagyszerű focijának, és a németek bénázásának. Jó volt látni, hogy Miroslav Klose pályára lépett, és ha már ott volt gólt is lőtt, beállítva Ronaldo vb-ken összesen lőtt gólrekordját (16). A játékképe alapján a 2-2-es végeredmény teljesen megérdemelt. Ezen a meccsen is volt pár érthetetlen dolog, főleg Németország részéről. Joachim Löw taktikai húzásai számomra érthetetlenek. Legjobb jobbhátvédje középpályán játszik (és betlizik), szélső hátvédek helyén középhátvédek játszanak, (és verik el őket az ellenfél szélsői), Sami Khedira alig épült fel, de már kezdő, stb-stb. A döntetlennek köszönhetően a csoport továbbra is nyitott, és ha Céjék megverik USA-t ma éjjel, akkor izgi uccsó körre számíthatunk.

Éjfélkor aztán jöttek Besicék, hogy bebizonyítsák nem volt véletlen Argentína megszorongatása. Nos nem volt az, de köszönhetően a bíróknak már csak egy meccsük maradt a vb-n. Nigéria 1-0-ás győzelmével óriásit lépett a továbbjutás felé, de még legalább egy pont kelleni fog az argentinok a tuti továbbjutáshoz.

A ma kínálat nem ígér bazi nagy izgalmakat. Oroszok-belgák, Korea-Algéria, illetve USA-Portugália nem igazán mozgatja meg a szürkeállományom. Így a rövid szófosás helyett maradnak a mezei tippek :D

Belgium-Oroszország 1-1

Dél Korea-Algéria 1-2

USA-Portugália 0-1

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr246400175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása