Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Ronitól is búcsúzunk

2014. június 24. - Ganf

Wayne Rooney és a Barca-Real után Cristiano Ronaldo is csatlakozik a korai távozókhoz. Dél Korea és Algéria a semmiből hozott össze egy baromi fincsi meccset. Idegileg baromi erősek a belgák.

cr7.jpg

A tegnapi naptól nem vártam túl sokat, ez meglátszott a tippeléseimen is. Semmi parasztvakítás csak az eredmények. Ehhez képest kaptam egy nem várt, finom hatgólos Ázsia-Afrika interkontinentális 90 percet, megbizonyosodhattam, hogy hiába fiatal csapat a belgáké, mentálisan nagyon erős Marc Wilmots játékosai, és a végére kiderült, hogy Cristiano Ronaldo az idei foci vb-n sem váltja meg a világot, három meccs után mehet nyaralni :D

Belgium a legjobb tizenhat között van. Ebben semmi meglepő nincs, ismerve a belgák keretét, de a játékukat látva lehetett volna ez másként is. Fabio Capello oroszai mindent megpróbáltak, hogy legalább egy ikszre jó legyenek, de a vége 1-0 lett köszönhetően egy 19 éves srácnak. Az utolsó körben Oroszországnak még van egy kis esélye, de ehhez nagyon el kell verniük Algériát.

alg.jpg

Azt az Algériát akik az első félidőben simán gurítottak hármat Dél Koreának. Az ázsiaiak nem igazán találták a helyüket a pályán. Szünet után aztán végre azt kaptam tőlük amit vártam. Hajtottak, küzdöttek és s végén sikerült kicsit szépíteni az eredményen. A 4-2-es sikerrel az észak-afrikai válogatott komoly lépést tett a továbbjutás felé. Halilhodzsics edzőéknek már csak egy pont kell a mennyországhoz.

Éjfélkor aztán jött Ronaldo, és kb 2-kor már kezdhetett is pakolni. Előtte még a hosszabbításban sikerült pontot menteni, de ez kevés lesz a továbbjutáshoz. A 2-2-es döntetlen az USA-nak jött jobban, kérdés, hogy az utolsó csoport meccsükön Jürgen Klinsmann bandája mire lesz képes a Ghána-meccs után feltüzelt németek ellen (egy barátságos iksz mindenkinek jól jönne).

Ma indul az utolsó csoport kör. a következő négy napon igen barátságos időben kezdődnek a találkozók. A 18 és 22 óra ideális a magyar embereknek. A 18 órás meccseken kiderül ki lesz a B-csoportban a második (Hollandia vagy Chile), és játszik a tizenhat közt Brazíliával. Akármelyik csapatnak is jut ez a megtiszteltetés, igen komoly ellenfele lesz a házigazdáknak.

Az este 10-esek sem lesznek tét nélküliek. A Mexikó-Horvátország igazi ki-ki meccs lesz. Horvátoknak nyerniük kell, míg a mexikóiak egy döntetlennel is tovább mennek. A Brazil-Kamerun összecsapásnál megláthatjuk sikerül-e elkapnia végre a ritmust Scolari mester csapatának, vagy újabb kiszenvedett meccs jön, és aggódás már a nyolcaddöntőben.

Tippek: 

Ausztrália-Spanyolország 1-2

Hollandia-Chile 2-1

Kamerun-Brazília 0-2

Horvátország-Mexikó 1-1

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr796404903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása