Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Kezdődik!!!!!!!!!!!

2013. december 30. - Ganf

Végre eljött az idő, amire szeptember óta várok! Vége a játszadozásnak, kísérletezgetéseknek. Most már nem lehet hibázni, mert az egyenlő a kieséssel és egy szezon munkáját lehúzni a retyón! (Még mielőtt megkérdeznétek, nem a magyar fociról beszélek. Nem a Fradi új edzőjéről, vagy a magyar válogatott, nemzetközileg is elismert, szövetségi kapitányáról, vagy a legújabb hazai stadionépítési projektekről. Óóóó nem barátaim!)

 

Január 4-én elindul valami, ami egy hónapig minden hétvégémet bearanyozza majd, hogy aztán február 2-án mennybe menjek sokad magammal. KEZDŐDIK AZ NFL-PLAYOFF!!!! FUCK YEAH!!!! HERE WE GO!!!!!!!!!!

Tegnapi napon eldőlt, hogy mely csapatok alkotják az idei év legjobb 12 csapatát. Vannak új arcok, és megszokott bandák is. Akadtak nagyot betliző alakulatok, akiknek saját kezükben volt a sorsuk és még is buktak, és van olyan csapat a playoffban, ahol az alapszakasz felénél még az edző kirúgását fontolgatták.

Nem fogom kielemezni a megmaradt tucat erősségeit-gyengeségeit. Azt megteszik a hazai „szakértők” és az amerikai szakírók (akit érdekel azoknak ezt, ezt és ezt az oldalt ajánlom 0-24-ben). Helyette inkább tippelek, és felkeltem az érdeklődést a meccsekre.

Lássuk idősorrendben:

Szombaton 22:35-kor az év egyik meglepetés csapatát, a Kansas City Chiefs-t (és Faragó Ricsi extázisát), láthatjuk, ahogy megküzdenek a liga elkövetkező 10-15 évének arcával, Andrew Luckkal és Coltsával. A Chiefs tavalyi, sérülésekkel is tűzdelt, mélyrepülés után (2-14), az idei év egyértelmű siker története. A Colts tavaly volt meglepi, idén hozták a kötelezőt. Luck második évében tovább fejlődött, elképesztő jövő előtt áll. Nem is lehetne izgalmasabb rájátszás kezdés. Tipp: hiába az idegenbeli hátrány, a Chiefs elég masszív banda és behúzza.

Vasárnap 02:10-kor Philadelphiában csap össze Chip Kelly Eagles-e és Drew Brees Saints-e. Kelly első évében igen komoly teljesítményt ért azzal, hogy eljutottak a rájátszásba. Meg kellett küzdeniük sérülésekkel, irányító cserével, és ez által stílusváltással is. A Saints visszakapta eltiltott edzőjét, és újra régi fényében tündököl. A meccs két támadó zseni vezetőedző (Kelly vs. Payton) összecsapását hozza. Tuti nem lehet elaludni (kivéve, ha Sport TV-t nézi az ember, ott a „szakértők” megalvasztják a tejet :D)! Tipp: ez elég nehéz, sok függ majd az időjárástól. Ha havazni fog, akkor McCoy, a liga futóbajnoka, lehet az Eagles, és a meccs nyerőembere. Egyenlőre, azonban maradok Drew Brees-Sean Payton páros mellett.

Némi alvás, vasárnapi ebéd és délutáni szundi után, 19:00-kor jön a Cincinnati-San Diego. A Bengalsnal kezd kifizetődni a sok évi gyenge szerepléssel járó jó draft választások, és az edzői stábnál található állandóság (lehet tanulni Cleveland!). A Chargersnél pont az edzői stáb leváltása hozat meg az új lendületet, és Rivers újjá születését. Tipp: Andy Dalton-AJ Green tengely hozza a Bengalsnak a hazait.

A hétvége egyértelmű legkiemeltebb meccse este 22:35-kor kerül sor. Ekkor csap össze a liga két nehézsúlyú, komoly múlttal rendelkező klubja Green Bayben. A 49ersnél év közben volt némi akadozás a gépezetben, még most sem megy tökéletesen a szekér (ld. tegnap az Arizona ellen), de tudják mikor kell csúcson ellni, pont most. A Packersnek sikerült valahogy megúsznia Aaron Rodgers kulcscsont-törését. Tegnap Rodgers visszatért és az év legfontosabb meccsén győzelemre vezette a „Sajtfejűeket”. Tipp: hiába lesz a meccs legendás Lambeau Fielden, túl sok a meccset sérülten vállaló Packer (pl. Rodgers, az év újonca, Eddie Lacy, vagy Randall Cobb), a San Francisconak kőkemény védelme van, akik büntetni fogják őket. Ezért nálam a 49ers befutó!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr915717335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása