Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Le az aranylabdával!!!!

2014. január 13. - Ganf

Ma adják át az Aranylabdát, és gondoltam míg kiderül, hogy melyik falábú nyeri írok róla egy gyorsat. Akit véletlenül érdekel a dolog az bármelyik hírportálon figyelemmel követheti élőben. Itt nem :D

Az Aranylabda, azaz ki volt az év legfaszább focistája, díj egy akkora marhaság aminek nem sok értelmét látom. Csapat sportágakban az egyéni díjazást el tudom fogadni, de hogy azt kelljen egész évben követni, ki hány gólt lőtt, és közben nem nyert semmit (ugye Cé), vagy 'csak' a hazai bajnoki címig jutott (Hello Leo!), elég szánalmas. Mind e közben volt 2013-ban egy csapat ami halálra nyerte magát, és annak játékosa alig-alig kerül a figyelem középpontjába (fel a kezeket Franckie boy!!!). Ez sok mindent elmond, mennyire én-központú lett a foci.

Itt lenne megszüntetni az ilyen felesleges díjakat, mivel ez csak a még nagyobb önzéshez vezet, ami hosszú távon árt a sportnak, és a jövő generációinak is rossz példát mutat. Idén a vb éve van, az olimpiai bajnokság mellett a legnehezebben megnyerhető cím. A srácoknak erre kéne koncentrálniuk, nem pedig arra, hogy mennyire nyaljunk be a szakíróknak.

Játszatok keressetek vele sok pénzt, és okozzatok örömet a rajongóknak, és hagyjátok az ilyen idejét múlt díjakat a faszba!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr755756774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása