Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport, ahogy én gondolom

AmiSport

AmiSport

Ez tényleg az úriemberek sportja?

2014. január 14. - Ganf

Most hogy letudtuk ki volt 2013 legfaszább focistája, és ez a 'férfi' végig picsogva átvette a díjat, itt az ideje kicsit mással foglalkozni. Egy eddig itt nem szereplő sport lesz a mai téma. A címből sokan már kitalálhatták melyik. Akiknek ez nem sikerült, így jártak! :P

Januárban, amikor itthon, elvileg, befagy a seggünk, és mindenki sapka-sál-kesztyű kombóban mászkál a városban, nindzsának öltözve, mindig örömteli látványt nyújt melegebb éghajlaton zajló események. Ilyen az évnek ebben a szakaszában zajló ausztrál nyílt tenisz bajnokság is. Frissítő látvány ahogy a sport legjobbjai a csodás ausztrál napsütésben küzdenem egymás ellen. Még az 'apró' időeltolódás ellenére is sokak kedvence ez a torna.

Tegnap kezdődött eme remek verseny, és a hírek nem az eddig megszokottak. Edberg, Sampras, Agassi, illetve Graf, Szeles követőiről jövő képek, cikkek messze nem a szuper csatákról, a nagy meglepetésekről, vagy az ádáz ötszettes meccsekről szólnak. A sportról jövő híradások helyett sokkal inkább hasonlít a a TV2 híradójában látható anyagokhoz  tudnám hasonlítani, ami Melbourneben történik.

Azt eddig is tudtuk, hogy ilyenkor 'kicsit' meleg van odalenn. Figyelmeztető lehetett volna azok a hírek amik a csóró megsülő denevérekről szóltak. De ami most ott folyik az már nem emberi, meg is látszik a teniszezőkön. A 42 fokos melegben kell szerencsétleneknek valamit alkotnia, ami nem igazán megy jó pár versenyzőnek. Tenisz helyett elájulnak, hánynak, kiszáradnak, szédülnek (Pontos diagnózisok itt), és feladják a meccseket, a fizető nézők nagy 'örömére'. A kilátogatók sincsenek beljebb, őket is komolyan megviseli a meleg, de nekik van lehetőségük elhagyni a stadiont, és behúzódni a legkondis krimókba, vagy szarni az egészre és kimenni a stradra megmártózni.

Szervezők természetesen tehetetlenek. Segítséget egyenlőre csak a nőknek jutott, döntő szett előtt tíz perc szünet (taps!). Addig is el kell jutni, ami rosszabb esetben lehet egy-két óra tenisz ám! Úgy néz ki rég volt már a 2000-es sydneyi nyári olimpia. Az ott megtapasztalt hatékonyság, talpara esettség már a múlté. A játékosok és a nézők is égjenek nyugodtan szarrá a napon.

A sportolók ne virnyákoljanak, hanem tegyék a dolgukat amiért a lét kapják. Kíváncsi leszek mi lesz, ha a 2022-re tervezett katari, sivatagi foci vb-n  is hasonló esetek fognak történni a pályákon. Minimum paraszt lázadás :D

A bejegyzés trackback címe:

https://amisport.blog.hu/api/trackback/id/tr125758472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása